PDF Katalog içinnn tıklayınız.
Lineflex Bayilik Başvurusu
TR / EN
Hakkımızda


Ana Sayfa / Hakkımızda
Hakkımızda

Aktaş Holding bünyesinde, EPDM Membran ürünlerinin satış, pazarlama ve uygulama faaliyetleri için 2005 yılında kurulan "AK-İZO Yalıtım Sistemleri A.Ş." Türkiye'nin ilk ve tek EPDM membran üreticisidir. AK-İZO; temelden çatıya, cepheden teras ve gölet tabanlarına kadar birçok farklı uygulama alanında su yalıtım çözümleri sunarak, ülkemize ve sektöre bu alanda ciddi katkılar sağlamaktadır.

Aktaş Holding, 2003-2004 yıllarında yaptığı yeni mikser ve kalender yatırımları ile kauçuk üretimini tamamen kendi bünyesinde toplamıştır. EPDM Membranlar da kauçuk esaslıdır ve bu tesislerde üretilmektedir. AK-İZO tarafından üretilen EPDM Membranların, uluslararası standartlar doğrultusunda uygunluğu tüm kullanım alanlarına göre tescillenmiştir. Lineflex EPDM Membran CE Belgesine sahip ve Avrupa normları EN 13956, EN 13859, EN 13967, EN 13361'e uygundur.

Firmamız AK-İZO, Lineflex EPDM membranın kullanımını yurt içinde yaygınlaştırarak, su yalıtım sektöründe güvenilen marka olmayı kendisine görev edinmiştir. Sürekli gelişim ve büyüme hedefi doğrultusunda yeni yatırımlar yapan AK-İZO, Türkiye'de henüz üretilemeyen diğer sentetik membranların üretimini de gerçekleştirip, su yalıtım sektöründe yeni malzemeler ve yeni tekniklerle önemli kuruluşlar arasında tanınan ve tercih edilen bir marka olmayı amaçlamaktadır.

2008 yılında pazar payı hızla yükselen Lineflex EPDM Membran üretimi için ayrı bir üretim hattı yatırım kararı alınmış ve 2010 yılı başından itibaren de bu yeni üretim hattı, AK-İZO tarafından devreye alınmıştır.

Bu ürün gamıyla; çatılarda, bina temel ve yan perde uygulamalarında, giydirme cephelerde, aç kapa tünel inşaatlarında, gölet tabanlarında (orman yangın söndürme göletleri, tarım amaçlı sulama göletleri, su toplama göletleri), yüzme ve dekoratif havuzlar, arıtma tesislerinde ve dilatasyon gerektiren yapılarda başarıyla kullanılmaktadır.

Öte yandan, AK-İZO tarafından su yalıtım çözümleri konusunda geliştirilen nitelikli ve katma değeri yüksek ürünler, ülkemizin bu alanda da öne çıkması adına önemli avantajlar sağlamaktadır.